Schemaexempel.PNG
Bild_nyårsschema.PNG

Skräddarsytt träningsschema
- Utan beskrivningar

519Kr + 99Kr/månad

Dags att ta tag i dina mål! Här får du ett skräddarsytt träningsprogram med konstant uppdatering och personlig träning digitalt.

Detta upplägg passar dig som redan vet hur man genomför grundläggande övningar och har lite erfarenhet med den träning du intresserar dig för men vill ha hjälp med att lägga upp din träning för att bli starkare.

Så här gör du för att börja:

Steg 1 - Du klickar på länken "Boka Möte" och kommer tillbaka till startsidan där du skriver in vem du är, vilken träning som passar dig och tidigare träningserfarenheter samt ifall du har några skador. Vi kommer då att kontakta dig inom kort för att bestämma exakt tid och datum för mötet. Kom ihåg, detta första möte är helt gratis!

Steg 2 - Genomför mötet med vår personliga tränare. Under mötet går ni igenom hur du gillar att träna och du berättar lite om dig själv och tidigare träningserfarenheter.

Steg 3 - Om du nu vill påbörja din träning med månadsvis uppdatering på ditt träningsschema så kommer du få en faktura med en engångskostnad på 519kr för dig som ny kund och därefter en månadsbetalning på 99kr som du kan avsluta när du vill.

Det som ingår i paketet är:

  1. Träningsschemat

  2. Ett videosamtal var 4:e vecka

  3. Uppdatering av träningsschemat var 4:e vecka

  4. Kontinuerlig kommunikation via sms och mail