Schemaexempel.PNG
Bild_nyårsschema.PNG

Skräddarsytt träningsschema
- Med beskrivningar

799Kr + 99Kr/månad

Dags att ta tag i dina mål! Här får du ett skräddarsytt träningsprogram med konstant uppdatering och personlig träning digitalt.

Detta upplägg passar dig som är ny med de olika träningsformerna och söker mer erfarenhet med den träning som du intresserar dig för.

Så här gör du för att börja:

Steg 1 - Du klickar på länken "Boka Möte" och kommer tillbaka till startsidan där du skriver in vem du är, vilken träning som passar dig och tidigare träningserfarenheter samt ifall du har några skador. Vi kommer då att kontakta dig inom kort för att bestämma exakt tid och datum för mötet. Kom ihåg, detta första möte är helt gratis!

Steg 2 - Genomför mötet med vår personliga tränare. Under mötet går ni igenom hur du gillar att träna och du berättar lite om dig själv och tidigare träningserfarenheter.

Steg 3 - Om du nu vill påbörja din träning med månadsvis uppdatering på ditt träningsschema så kommer du få en faktura med en engångskostnad på 799kr för dig som ny kund och därefter en månadsbetalning på 99kr som du kan avsluta när du vill.

Det som ingår i paketet är:

  1. Träningsschemat

  2. Skriftlig beskrivning för respektive övningar

  3. Ett videosamtal var 4:e vecka

  4. Uppdatering av träningsschemat var 4:e vecka

  5. Kontinuerlig kommunikation via sms och mail